PRZEPISY

Makaron ze szpinakiem i łososiem

Wydruk przepisu
Makaron ze szpinakiem i łososiem
Czas przygotowania 20 minut
Porcje
Składniki
  • 250 gramów szpinaku jeśli świeży, liście trzeba posiekać
  • 50 gramów łososia na zdjęciu wędzony
  • 60 gramów makaron pełnoziarnisty świderki albo rurki
  • 30 gramów ser feta
  • 50 gramów serek Goldessa
  • cebula
  • kilka ząbków czosnku
  • łosoś
Czas przygotowania 20 minut
Porcje
Składniki
  • 250 gramów szpinaku jeśli świeży, liście trzeba posiekać
  • 50 gramów łososia na zdjęciu wędzony
  • 60 gramów makaron pełnoziarnisty świderki albo rurki
  • 30 gramów ser feta
  • 50 gramów serek Goldessa
  • cebula
  • kilka ząbków czosnku
  • łosoś
Sposób przygotowania
  1. 1. Makaron ugotować. 2. Na patelni zeszklić cebulę, dodać szpinak. Zaczekać aż woda odparuje. 3. Szpinak przyprawić ulubionymi przyprawami. 4. Dodać serki i wymieszać. 5. Wsypać ugotowany makaron i wymieszać na patelni. 5. Na wierzch ułożyć plastry łososia.

Similar Posts